Се прикажуваат сите 4 резултати

UPS Vertiv Liebert EXS

Liebert-EXS - од 10 до 80kVA - Новиот Liebert EXS е монолитен UPS без трансформатори, кој има исклучителни карактеристики за критични апликации. Неговата исклучителна ефикасност на двојна конверзија до 96,2% обезбедува забележително подобрување во економски трошоци, намалувајќи ги и вкупните трошоци на сопственост (TCO) и влијанието врз животната средина. Liebert EXS е совршен и за ИТ инсталации и за други критични апликации како што се превоз, осветлувањето за итни случаи и анти-паничното осветлување, здравствена заштита, малопродажба и владини установи. За подетални информации кликнете тука

UPS Vertiv Liebert-EXL-S1

Liebert-EXL-S1 - од 100kW до 1200kW - Liebert EXL S1, новата генерација на 80-NET UPS-от, обезбедува ненадминливи перформанси за центри за податоци со средна големина како резултат на докажани резултати, успеси, доверлива голема база на инсталирани системи и повеќе од 10 години стекнато искуство со 80-NET технологијата. Liebert EXL S1 може да работи и со стандардните VRLA и со новите Li-ion батерии, со што се прилагодува на сите можни барања во однос на времето на траење, животниот век и TCO и покажува исклучителна флексибилност. За подетални информации кликнете тука

UPS Vertiv Liebert-Trinergy – Cube

Liebert-Trinergy Cube - од 150kW до 3,4 MW - Liebert® Trinergy ™ CUBE обезбедува неспоредлива максимална ефикасност од 99,5%, со што се намалуваат оперативните трошоци на минимум. Последна, најнова генерација на IGBT, примена на три-нивовска NPC2 топологија за исправувач и инвертер. Изборот на компактните модуларни јадра од 200kW и 400kW овозможува ниска стартна инвестиција со способност за зголемување на моќта со развојот на вашиот бизнис. Liebert Trinergy Cube е единствениот блок на пазарот кој овозможува "жешка" приспособливост од 150 kW до 3,4 MW во еден UPS, со што се обезбедува значителна електрична инфраструктура и заштеда на простор. Покрај тоа, моќноста со висока густина до 200 kW или 400 kW на јадрото им овозможува на клиентите да го максимизираат бројот на сталажи и сервери лоцирани во нивниот податочен центар, со што се обезбедува повеќе простор за IT опрема. За подетални информации кликнете тука

UPS Vertiv Liebert® GXT5

Liebert-GXT5 750VA-20kVA - од 750VA до 20kVA - UPS-от Vertiv ™ Liebert® GXT5 е on-line UPS решение со двојна конверзија кое нуди првокласна заштита од прекин на електричната енергија. Еднофазниот UPS Liebert GXT5 работи со висока енергетска ефикасност, што го прави идеално погоден за заштита на критичната инфраструктура. Компактен е и погоден за инсталација во комуникациски ормари. UPS Системот е лесен за имплементација и одржување поради кориснички ориентираниот LCD интерфејс и можностите за далечинско управување. За подетални информации кликнете тука