Се прикажуваат сите 6 резултати

FOGO ”G” линија – BAUDOUIN од 275kVA до 1375kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 275kVA до 1375kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – IVECO од 271kVA

IVECO - Италија со стандарден алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - 271kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – SCANIA од 303kVA до 1534kVA

SCANIA - Шведска со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 303kVA до 1534kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – BAUDOUIN од 35kVA до 220kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 35kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – IVECO од 55kVA до 220kVA

IVECO - Италија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 55kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – MITSUBISHI од 11kVA до 44kVA

MITSUBISHI - Јапонија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 11kVA до 44kVA За подетални информации кликнете тука