Се прикажуваат сите 8 резултати

HIMOINSA – HATZ од 3,6kVA до 46kVA

HATZ - Германија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Sincro (Италија) - во опсег од 3,5kVA до 46kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – MITSUBISHI од 735kVA до 2816kVA

MITSUBISHI - Јапонија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 735kVA до 2816kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – BAUDOUIN од 120kVA до 1539kVA

BAUDOUIN - Франција со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 120kVA до 1539kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – DOOSAN од 220kVA до 949kVA

DOOSAN – Јужна Кореа со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 220kVA до 949kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – FPT_IVECO од 60kVA до 690kVA

FPT_IVECO - Италија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 60kVA до 690kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – MTU од 504kVA до1402kVA

MTU - Германија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 504kVA до 1402kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – SCANIA од 275kVA до 807kVA

SCANIA - Шведска со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 275kVA до 807kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – YANMAR од 7,8kVA до 59kVA

YANMAR - Јапонија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Stamford (Велика Британија) - во опсег од 7,8kVA до 59kVA За подетални информации кликнете тука