Се прикажуваат сите 5 резултати

TEKSAN – BAUDOUIN – од 11kVA до 1900kVA

BAUDOUIN – Франција, со алтернатори Marelli (Италија) и Leroy Somer (Франција) – достапни се во опсег од 11kVA до 1900kVA За подетални информации кликнете тука

TEKSAN – DOOSAN – од 90kVA до 830kVA

DOOSAN - со алтернатори Marelli (Италија) и Leroy Somer (Франција) - достапни се во опсег од 90kVA до 830kVA За подетални информации кликнете тука

TEKSAN – FORD – од 275kVA до 550kVA

FORD - со алтернатори Marelli (Италија) и Leroy Somer (Франција) - достапни се во опсег од од 275kVA до 550kVA За подетални информации кликнете тука

TEKSAN – PERKINS – од 9kVA до 2500kVA

PERKINS - Англија со алтернатори Marelli (Италија) и Leroy Somer (Франција) - достапни се во опсег од 9kVA до 2500kVA За подетални информации кликнете тука

TEKSAN – IVECO – од 33kVA до 660kVA

IVECO - Италија со алтернатори Marelli (Италија) и Leroy Somer (Франција) - достапни се во опсег од 33kVA до 660kVA За подетални информации кликнете тука