Home » Дизел генератори

Прикажувам 1–12 од 24 резултати

FOGO ”G” линија – BAUDOUIN од 275kVA до 1375kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 275kVA до 1375kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – IVECO од 271kVA

IVECO - Италија со стандарден алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - 271kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – SCANIA од 303kVA до 1534kVA

SCANIA - Шведска со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 303kVA до 1534kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – BAUDOUIN од 35kVA до 220kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 35kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – IVECO од 55kVA до 220kVA

IVECO - Италија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 55kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – MITSUBISHI од 11kVA до 44kVA

MITSUBISHI - Јапонија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 11kVA до 44kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – BAUDOUIN – од 20kVA до 1900kVA

BAUDOUIN - Франција со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 20kVA до 1900kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – GRUPEL – во опсег од 11kVA до 440kVA

GRUPEL - Португалија со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 11kVA до 440kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – IVECO – опсег од 33kVA до 660kVA

IVECO - Италија со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 33kVA до 660kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – PERKINS – од 9kVA до 2500kVA

PERKINS - Англија со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 9kVA до 2500kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – VOLVO – од 94kVA до 707kVA

VOLVO - Шведска со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 94kVA до 707kVA За подетални информации кликнете тука

HIMOINSA – HATZ од 3,6kVA до 46kVA

HATZ - Германија со алтернатори Мecc Alte (Италија) и Sincro (Италија) - во опсег од 3,5kVA до 46kVA За подетални информации кликнете тука