Ние, NEXT LEVEL ENGINEERING LTD,
нудиме целосни и комплексни
решенија кои го гарантираат
континуитетот на процесите
на секој бизнис!

Ние, NEXT LEVEL ENGINEERING LTD,
нудиме целосни и комплексни
решенија кои го гарантираат
континуитетот на процесите
на секој бизнис!

NEXT LEVEL ENGINEERING LTD, вашиот сигурен партнер

Next Level Engineering е компанија која обезбедува инженерски решенија и производи, кои ќе ја гарантираат сигурноста и континуитет на вашиот бизнис. Ние ги дизајнираме, градиме и сервисираме вашите важни критични инфраструктури. Нашите енергетски решенија имаат широка примена како во центри за податоци, комуникациски мрежи, трговија и индустриско производство. Ние ја обезбедуваме вашата критична опрема, претставувајќи ви широко и разновидно портфолио на производи со проверен квалитет.

Ние можеме да ви обезбедиме – комплетен инженеринг:
-Дизајн, испорака, инсталација, сервис во гарантен рок и надвор од гарантен рок, резервни делови и компоненти од залиха, технички персонал кој ви е на располагање 24/7 – 365 дена во годината.

ШТО НУДИМЕ:
NEXT LEVEL ENGINEERING – Обезбедува комплетни решенија и целосна инфраструктура од производи за податочни центри (DATA CENTER)

– Дизел генератори од светски производители: TEKSAN, GRUPEL, HIMOINSA, FOGO …
– UPS системи – непрекинато напојување;
– Акумулаторски батерии – индустриски, телеком и соларни батерии;
– Уреди за прецизна климатизација;
– Исправувачи; Стабилизатори и друго.
– Како и целосни и сеопфатни решенија – клуч на рака.

Да се ​​изгради нова или реконструкција и проширување на постоечките:
– Податочни центри (DATA CENTERS);
– серверски простории;
– простории за колокација;

Со цел нашите клиенти да бидат уверени дека ќе можат да ја користат својата опрема многу години, ние обезбедуваме поддршка во гаранција и пост-гарантно одржување, high-end материјали и исклучително сигурна опрема од светски производители, лидери во нивната област.
Опремата која гарантира долг работен век, во комбинација со инженерски тим на професионалци, со долгогодишно и исклучително богато искуство, им обезбедуваат безбедност и безгрижност на нашите клиенти и партнери.

Техничкиот оддел на NEXT LEVEL ENGINEERING обезбедува покриеност во било која точка на територијата на Република Македонија, 24 часа на ден 365 дена во годината!
Одговорноста на вработените во компанијата и високиот квалитет на услугите што ги нудиме, во комбинација со целосниот инженеринг, им обезбедува на нашите клиенти сигурен и постојан развој на патот кон успехот на нивниот бизнис!

Главната цел на NEXT LEVEL ENGINEERING е апсолутното задоволство на нашите клиенти!
За да може да го гарантираме ова, имаме специјализиран персонал, долготрајно богато искуство и знаење!
Нашите инженери имаат положено специјализирана обука во фабриките на производителите!

Персонал кој е сертифициран и целосно овластен од производителите, NEXT LEVEL ENGINEERING гарантира комплетно инженерство-

– Дизајн и проектирање;
– испорака,
– инсталација,
– поставување и пуштање во работа,
– Сервис во гарантен и пост-гарантен период,
– дијагностика, поправка и отстранување на проблеми;