Се прикажуваат сите 6 резултати

UPS TESCOM – DS POWER H Series

Серија DS POWER H - од 10kVA до 400kVA - Новиот опсег на моќност на DS UPS ја користи најновата технологија DSP што е програмирана да реагира на широк спектар на електрични средини без да се меша во неговата работа. Со опсегот DS Power, ефикасноста, сигурноста и функционалноста се подобрени до нивоа што се недостижни со старата аналогна технологија. Оваа технологија не само што создава значително зголемување на MTBF, туку способноста на DSP точно да ги контролира сигналите со многу голема брзина овозможува да се контролираат сите потсистеми на UPS -от со многу поголема точност. За подетални информации кликнете тука

UPS TESCOM – DS POWER X Series

Серија DS POWER X - од 100kVA до 400kVA - Новиот опсег на моќност на DX UPS ја користи најновата технологија DSP што е програмирана да одговара на широк спектар на електрични средини без да се меша во неговата работа. Со опсегот DS Power, ефикасноста, сигурноста и функционалноста се подобрени до нивоа што се недостижни со старата аналогна технологија. Оваа технологија не само што создава значително зголемување на MTBF, туку способноста на DSP точно да ги контролира сигналите со многу голема брзина овозможува да се контролираат сите потсистеми на UPS -от со многу поголема точност. За подетални информации кликнете тука

UPS TESCOM – LEO Line Interactive

LЕО - Line Interactive UPS - од 650VA до 2000VA - Идеални за напојување на мрежни уреди, компјутери, разни видови на пумпи и.т.н. За подетални информации кликнете тука

UPS TESCOM – TEOS 100

Teos 100 - Монофазни On-line Double Conversion UPS-и, во опсег од од 1kVA до 10kVA За подетални информации кликнете тука

UPS TESCOM – TEOS 200

TEOS 200 - On-line Double Conversion UPS-и, со трифазен влез и монофазен излез во опсег од 10kVA до 20kVA За подетални информации кликнете тука

UPS TESCOM – TEOS 300

TEOS 300 - Трифазни On-line Double Conversion UPS-и, во опсег од 10kVA до 80kVA За подетални информации кликнете тука