Се прикажуваат сите 3 резултати

Liebert HPF

Liebert HPF - Самостоен клима уред (Liebert HPF е екстремно флексибилна единица достапна во различни верзии на проток на воздух: испуштање на воздухот надолу, нагоре или странично.) За подетални информации кликнете тука

Liebert HPS

Liebert HPS - Liebert HPS е split-system климатизер со високи перформанси, дизајниран да обезбеди соодветни услови на околината во технолошките средини, особено погоден за мобилни мрежи. За подетални информации кликнете тука

Liebert HPW

Liebert HPW - Телекомски решенија за ладење со високи перформанси за мобилни апликации. За подетални информации кликнете тука