Се прикажуваат сите 3 резултати

Liebert HPM

Liebert HPM - разладна единица со две варијанти на ладење: со директна експанзија (freecooling ладење, двостепено или константно) или водено ладење. За подетални информации кликнете тука

Liebert PCW

Liebert PCW - Разладна единица со водено ладење за подна монтажа, од 25 до 220 kW За подетални информации кликнете тука

Liebert PDX

Liebert PDX - Разладна единица со директна експанзија за подна монтажа, од 15 до 165 kW За подетални информации кликнете тука