Home » Прецизна климатизација

Се прикажуваат сите 6 резултати

Liebert HPF

Liebert HPF - Самостоен клима уред (Liebert HPF е екстремно флексибилна единица достапна во различни верзии на проток на воздух: испуштање на воздухот надолу, нагоре или странично.) За подетални информации кликнете тука

Liebert HPM

Liebert HPM - разладна единица со две варијанти на ладење: со директна експанзија (freecooling ладење, двостепено или константно) или водено ладење. За подетални информации кликнете тука

Liebert HPS

Liebert HPS - Liebert HPS е split-system климатизер со високи перформанси, дизајниран да обезбеди соодветни услови на околината во технолошките средини, особено погоден за мобилни мрежи. За подетални информации кликнете тука

Liebert HPW

Liebert HPW - Телекомски решенија за ладење со високи перформанси за мобилни апликации. За подетални информации кликнете тука

Liebert PCW

Liebert PCW - Разладна единица со водено ладење за подна монтажа, од 25 до 220 kW За подетални информации кликнете тука

Liebert PDX

Liebert PDX - Разладна единица со директна експанзија за подна монтажа, од 15 до 165 kW За подетални информации кликнете тука