Home » Акумулаторски батерии

Се прикажуваат сите 4 резултати

FIAMM – FG од 1,2 Аh до 70Аh

FG - од 1,2 Аh до 70Аh - класификација на Евробат - 5 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FGH од 5Ah до 18Ah

FGH - од 5Ah до 18Ah - класификација на Евробат - 5 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FGHL – од 5Ah до 12Ah

FGHL - од 5Ah до 12Ah - класификација на Евробат - 10-12 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FLB – од 26Ah до 200Аh

FLB - од 26Ah до 200Аh - класификација на Евробат - 10-12 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука