Home » Продавница

Прикажувам 1–12 од 44 резултати

FIAMM – FG од 1,2 Аh до 70Аh

FG - од 1,2 Аh до 70Аh - класификација на Евробат - 5 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FGH од 5Ah до 18Ah

FGH - од 5Ah до 18Ah - класификација на Евробат - 5 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FGHL – од 5Ah до 12Ah

FGHL - од 5Ah до 12Ah - класификација на Евробат - 10-12 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FIAMM – FLB – од 26Ah до 200Аh

FLB - од 26Ah до 200Аh - класификација на Евробат - 10-12 години; Гаранција 24 месеци. За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – BAUDOUIN од 275kVA до 1375kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 275kVA до 1375kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – IVECO од 271kVA

IVECO - Италија со стандарден алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - 271kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”G” линија – SCANIA од 303kVA до 1534kVA

SCANIA - Шведска со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 303kVA до 1534kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – BAUDOUIN од 35kVA до 220kVA

BAUDOUIN - Франција со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 35kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – IVECO од 55kVA до 220kVA

IVECO - Италија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 55kVA до 220kVA За подетални информации кликнете тука

FOGO ”S” линија – MITSUBISHI од 11kVA до 44kVA

MITSUBISHI - Јапонија со стандардни алтернатори LEROY-SOMER (Франција) - во опсег од 11kVA до 44kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – BAUDOUIN – од 20kVA до 1900kVA

BAUDOUIN - Франција со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 20kVA до 1900kVA За подетални информации кликнете тука

GRUPEL – GRUPEL – во опсег од 11kVA до 440kVA

GRUPEL - Португалија со алтернатори Grupel (Португалија) и Leroy Somer (Франција) - се движат во опсег од 11kVA до 440kVA За подетални информации кликнете тука