Vertiv е светски лидер во дизајнирање, изградба и одржување на критична инфраструктура, која овозможува витални апликации за податочни центри, комуникациски мрежи и индустриски апликации.

Критичните системи кои го поддржуваат вашето деловно работење не можат да намалат со работа или да престанат да функционираат. Vertiv ве поддржува во подобрувањето на вашето време на работа со полн капацитет со помош на иновативни извори на непрекинато напојување Liebert (UPS) и интегрирани UPS системи кои ќе ги покријат потребите за резервно напојување на вашата IT инфраструктура, од единечни компјутерски конфигурации, преку мали компјутерски сали до податочни центри за големи компании и хиперформи на податочни центри. Откријте ги најдобрите уреди за резервно напојување за да ја заштитите вашата работа правилно и сигурно.

Vertiv нуди целосен опсег на UPS уреди со капацитет од 500VA до над 2000 kVA